FANTASY

EROTIC MASSAGE

Vino alaturi de noi intr-o lume a fanteziei in care cele mai ascunse dorinte iti vor fi indeplinite.
Fetele noastre creeaza dependenta


contact-fantasy-masaj-erotic-bucuresti

Despre Fantasy Masaj


Stim ca discretia este foarte importanta pentru tine, de aceea am ales un salon masaj erotic Bucuresti, usor accesibil si totusi ferit de ochii curiosi.

Zona de receptie a salonului de masaj erotic va pune la dispozitie un minibar unde puteti savura o bautura la alegere in timp ce va cunoasteti mai bine cu fetele noastre. Atmosfera prietenoasa, muzica relaxanta, lumina difuza si o maseuza plina de farmec te vor purta catre o lume in care iti vei putea indeplini cele mai indraznete fantezii!

Va asteptam la noi, la salonul Fantasy masaj erotic Bucuresti! Suntem situati in zona de nord a capitalei, pe Calea Floreasca nr. 44, in sectorul 1.

Pentru ca ne-am propus sa punem intotdeauna accent pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, venim in intampinarea tuturor solicitarilor si sugestiilor primite pentru a imbunatati constant experienta ta in cadrul acestui salon. Vrem sa ne asiguram ca te vei bucura de cel mai placut masaj erotic de care ai avut parte vreodata.

Daca te simti obosit si stresat dupa o zi lunga de munca, noi iti oferim o solutie ce imbina utilul cu placutul, ajutandu-te sa iti regasesti echilibrul si buna dispozitie. Vei fi placut surprins de starea de extaz care te va insoti multa vreme dupa un fantasy masaj. Fetele noastre sunt atractive, prietenoase, glumete si pline de viata si te asteapta sa iti ofere o intreaga experienta erotica, ceea ce noi numim „experienta Fantasy”.

O maseuza a salonului nostru te va purta prin incitanta lume a fanteziilor tale. Vrem ca tu sa pleci de aici relaxat, satisfacut si cu zambetul pe buze si sa revii oricand iti doresti sa ai parte de un autentic masaj erotic.

Ai gasit ce cautai?

Fa o programare!

 • Join our team


  about-pic2
  You want to be a part of our erotic massage team?
  We are always looking for good looking, voluble, intuitive and positive attitude girls to hire.
  Please call us at 0731.959.382 to schedule a job interview.
  Comments or questions are welcome.
  Or visit us

 • Angajam


  about-pic2
  Vrei sa faci parte din echipa noastra?
  Cautam fete interesate sa se alature echipei noastre la salon de masaj erotic Fantasy, un salon ce ofera conditii de lucru deosebite.
  Va oferim ocazia unor castiguri financiare importante doar explorandu-va senzualitatea.
  Daca vrei sa faci parte din echipa noastra da-ne un telefon la numarul 0731.959.382 pentru a programa un interviu.
  Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.
  Ne gasesti aici