FANTASY

EROTIC MASSAGE

Vino alaturi de noi intr-o lume a fanteziei in care cele mai ascunse dorinte iti vor fi indeplinite.
Fetele noastre creeaza dependenta


contact-fantasy-masaj-erotic-bucuresti

Tipuri de Masaj Erotic


Fantasy Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ EROTIC BUCURESTI NUD

Te invitam la o sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu o seducatoare maseuza nud. Vei experimenta placerea si relaxarea absoluta, intensificate de trupul nud al maseuzei Fantasy Masaj, intr-o imbinare armonioasa de senzatii intense! In cadrul sedintei de masaj erotic sunt permise atingeri senzuale si mangaieri, ajungandu-se la finalizare prin tehnici ale masajului erotic. Atente si receptive la preferintele clientului, maseuzele noastre iti vor oferi cele mai bune motive sa revii la Fantasy Masaj Bucuresti.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ TIE AND TEASE

Fanteziile sunt cu tine mereu, jucandu-se cu realitatea pe care o percepi zi de zi, soptindu-ti idei nebunatice, aratandu-ti filme in care protagonistul esti chiar TU. Daca una din fanteziile tale este sa fii legat sau iti doresti sa simti ca nu poti scapa din placerea nebuna oferita de „arestul la pat”, noi iti propunem urmatorul joc erotic: te vei lasa complet pe mana unei femei seducatoare, al carei unic scop este sa iti ofere placere. Toate simturile iti vor fi stimulate de o maseuza ce te va lega cu doua esarfe din matase fina sau cu niste catuse din piele, urmand apoi sa fii legat la ochi.Nu trebuie sa iti faci nicio grija in ceea ce priveste siguranta si confortul. Vei avea in prealabil o discutie cu maseuza noastra pentru a stabili exact ce vrei sa experimentezi in cadrul sendintei de masaj si ce limite vrei sa iti fie respectate.

dans la bara si masaj erotic

MASAJ FANTASY

Ce poate fi mai incitant decat sa vezi o femeie dansand lasciv si unduindu-si corpul in miscari senzuale, menite sa iti stimuleze toate simturile, chiar inainte sa te lasi prada celui mai excitant masaj erotic? Suntem pregatiti sa iti indeplinim cele mai ascunse fantezii in timpul sedintei de masaj, asa ca nu ezita sa incerci un masaj special – Fantasy Masaj.

masaj prostatic Bucuresti

DOMINA MASAJ & MASAJ PROSTATIC

Stim ca esti obisnuit sa detii controlul in viata de zi cu zi, asadar de data aceasta, tu o sa fii cel submisiv si te vei lasa complet pe mainile ei! Maseuza iti va testa limitele si vei avea parte de unul dintre cele mai incitante masaje.

masaj erotic si dans la bara

MASAJ FANTASY DUBLU

Atmosfera fierbinte cu doua femei frumoase: o singura locatie, o singura camera, fanteziile unui singur barbat si doua maseuze pregatite sa le indeplineasca. Dorinta arzatoare a fiecarui barbat de a savura miscarile senzuale a doua fete jucause si dornice sa il aduca la extaz poate deveni realitate prin Masajul
Fantasy.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti - Masaj Erotic Dublu

MASAJ EROTIC NUD CU DOUA MASEUZE

Fantasy masaj iti propune sa experimentezi senzualitatea într-un ritual erotic cu senzatii de doua ori mai intense si mai incitante. Masajul erotic dublu este un amestec de pasiune si relaxare, doua maseuze atingandu-te in cele mai senzule moduri, astfel incat sa te bucuri de placeri intense.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ EROTIC PENTRU CUPLURI

Daca iti doresti sa evadezi din rutina si sa traiesti erotismul unui masaj erotic in doi, ai ocazia de a alege o experienta cu una sau cu doua maseuze pentru tine si pentru partenera ta. Acest masaj imbina tehnici subtile ale masajului de relaxare cu atingeri senzuale. Masajul culmineaza cu incitarea zonelor erogene, trezind dorinta si pasiunea fiecaruia dintre voi.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ EROTIC YONI

Iti place sa detii controlul? In cadrul acestui tip de masaj, rolurile se inverseaza. Vei avea ocazia sa exersezi tehnici ale masajului de relaxare si ale masajului erotic pe o maseuza nud. Indrazneste sa traiesti o experienta noua, plina de senzualitate si erotism la Fantasy Masaj Bucuresti.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti

MASAJ DE RELAXARE

Scapa de stres si oboseala cu o sedinta de masaj de relaxare alaturi de o maseuza topless. Fantasy Masaj erotic Bucuresti este unic datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri in cadrul unei sedinte de masaj de relaxare. Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajului de relaxare pe care va asteptam să il descoperiți.

 

 

Ai gasit ce cautai?

Fa o programare!
 • Join our team


  about-pic2
  You want to be a part of our erotic massage team?
  We are always looking for good looking, voluble, intuitive and positive attitude girls to hire.
  Please call us at 0731.959.382 to schedule a job interview.
  Comments or questions are welcome.
  Or visit us

 • Angajam


  about-pic2
  Vrei sa faci parte din echipa noastra?
  Cautam fete interesate sa se alature echipei noastre la salon de masaj erotic Fantasy, un salon ce ofera conditii de lucru deosebite.
  Va oferim ocazia unor castiguri financiare importante doar explorandu-va senzualitatea.
  Daca vrei sa faci parte din echipa noastra da-ne un telefon la numarul 0731.959.382 pentru a programa un interviu.
  Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.
  Ne gasesti aici